Vantaan opistotalolla vihertää taas

Uutinen

Aikuisopiston Kukoista ja Kasvata!-pihatapahtuma järjestetään jälleen toukokuussa.

Kottikärryt täynnä kesäkukkia

Toukokuun 13. päivänä Vantaan opistotalolla vihertää jälleen Kukoista ja Kasvata!-pihatapahtuman merkeissä.

Ohjelmassa mm. kukkasidontaa, yrttitietoutta, kukka- ja siemenmyyntiä, taimienvaihtotori, mielenkiintoisia luentoja ja paljon muuta. Paikalla on myös päivystävä puutarhuri, jolta voi kysyä vinkit omaan pihaan. Musiikkiesitykset viihdyttävät viherpeukaloita ja salissa pääset kokeilemaan joogaa. Päivän päätteeksi voit nauttia kahvit ja pullat pihakahviossa.

Taimienvaihtotori

Innostuitko taimikasvatuksesta, kylvökset lähtivät lapasesta ja taimia tulikin liikaa? Onko puutarhassasi perennoja, jotka kaipaavat jakamista? Viherkasvit villiintyivät keväällä ja niiden pistokkaita ei raaski heittää pois? Tuo ylimääräiset taimet, jakotaimet ja pistokkaat taimienvaihtotorille! Taimienvaihtotori toimii tuo tullessas-vie mennessäs -periaatteella eli kun tuot torille taimia, voit vastaavasti halutessasi ottaa uusia kasvikavereita torin taimivalikoimasta. Tuothan torille taimia vain ruukuissa tai muuten hyvin pakattuina. Taimia voi tuoda opistotalolle jo tapahtumaa edeltävällä viikolla.

Käsityötarvikkeiden ja -materiaalien kierrätystori tulee taas!

Viime kevään kevättapahtumassamme suureen suosioon noussut käsityötarvikkeiden ja -materiaalien kierrätystori pyörii jälleen osana Kukoista ja kasvata -tapahtumaa. Jos olet ajatellut siivota ylimääräiset käsityökaapistasi ja lankakoristasi, saat ne torillamme kätevästi kiertoon toisille käsitöistä innostuneille.

Voit toimittaa kierrätystorille omia, olemattomalle käytölle jääneitä aarteitasi opistotalolle vahtimestarille 2.5.-11.5. välisenä aikana. Kovin isoja määriä emme pysty ottamaan vastaan, sillä tarkoitus on antaa mahdollisimman monelle tilaisuus pistää tavaroitaan kiertoon. Meille tapahtuman jälkeen jäävät tavarat toimitamme Kierrätyskeskukseen. Huomaathan, että tämä ei ole kirpputori, eikä tavaroista makseta missään vaiheessa mitään.

Päivän ohjelma tarkentuu vielä kevään aikana Ilmonettiin. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on avoin kaikille viherpeukaloinnista ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Tapahtumassa voit ilmoittautua myös tulevan syksyn kursseille!

Tule hakeman vihreää virtaa Aikuisopistolta!

Kukoista ja Kasvata! Vantaan opistotalolla Lummetie 5, 13.5. klo 10–14.

Avainsanat

Hyvinvointi