Pian pääsee taas ilmoittautumaan – elokuun uutiset

Uutinen

Aikuisopistossa ollaan valmiina syksyyn. Valitse yli tuhannen kurssin valikoimasta itseäsi kiinnostavat aiheet.

Auringonkukkia

Elokuu on vielä loistavaa kesäloma-aikaa, mutta silti kannatta jo siirtää ajatuksia syksyn harrastusten pariin. Aikuisopistossa ollaan valmiina. Olemme suunnitelleet yli tuhat kurssia, joista valita itseään kiinnostavimmat aiheet. Tutustu koko tarjontaamme Ilmonet.fi-palvelussa.

17.-18.8. klo 13 aukeaa loputkin syyskauden kurssit ja ilmoittautua voit tutusti joko verkossa osoitteessa Ilmonet.fi tai puhelimitse numerossa 09 8392 4342. Toukokuussa avautuneille kursseille voit myös edelleen ilmoittautua.

Jos suosikkikurssisi on täynnä, aina kannattaa ilmoittautua jonoon. Jos sinulle taas herää kysymyksiä opetuksesta tai kurssien sisällöstä, saat lisätietoa ottamalla yhteyttä kyseisen ainealueen suunnittelijaopettajaan. Yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme.

Elokuun kurssivinkit

Elokuussa alkaa jo monia mielenkiintoisia kursseja. Tässä muutama tärppi. Koko tarjonnan löydät tutusti osoitteesta Ilmonet.fi

Kieliä

V222143 * Έλα να συνομιλήσουμε! Kreikan keskustelukurssi elokuussa. Tule aktivoimaan kielitaitosi jälleen kesän jälkeen rennossa ilmapiirissä ja mukavassa porukassa! 

V221366 Svenska på sensommaren - Ruotsin kertausta loppukesästä verkossa. Tule kertaamaan ja virkistämään ruotsin taitojasi! Kieltä, kulttuuria ja matkakohteita – suullisia harjoituksia, tekstejä ja kuuntelua.

V221970 Johdanto japanin kieleen ja kirjoitusjärjestelmään Oletko miettinyt japanin opintoja, tai kiinnostaako kieli muuten vain?

V222043 *Opi venäjän aakkoset A1 luokassa tai etänä Venäläisten aakkosten osaamisesta on hyötyä ja iloa muun muassa matkustettaessa monissa Itä-Euroopan maissa.

V222327 Vietnamin kielen esittely Haluatko matkustella Vietnamissa? Auttaisiko vietnamin osaaminen työssäsi? Tule englanninkieliselle maksuttomalle luennolle kuuntelemaan millaista vietnamin kielen opiskelu voisi olla.

Liikuntaa

V221349 Joogan tiiviskurssi - Chakra järjestelmä Chakra järjestelmällä tarkoitetaan kehossa olevia energiakeskuksia tai energipyörteitä, joissa elämänvoima värähtelee. 

V221326 Häätanssi Tule opettelemaan näyttävän häätanssin perusteet.

V222303 Selkäjumppa Keskitytään harjoittamaan selän hyvinvointia mahdollisimman monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti.

V221505 Tanssillinen burleski alkeisjatko Sukelletaan syvemmälle burleskin maailmaan työstäen mm. burleskitaiteesta ammentavia tanssillisia liikkeitä, liikkuen musiikin tahtiin ja kehittäen oman kehon hallintaa.

Kuvataidetta

V221076 Studiokuvauksen peruskurssi Kurssin käytyäsi ymmärrät ammattistudiossa työskentelyn periaatteet.

V221709 Sommittelu valokuvauksessa Kurssilla kerrataan tärkeimmät sommittelusäännöt, mutta pääosin  keskitytään erilaisiin sommittelutekniikoihin, joilla voit syventää valokuvan visuaalista ilmaisua.

V220751 Piirustus kaupunkitilassa - Urban Sketching Kurssilla opit kaupunkitilan piirtämistä ja luonnosten tekemistä lyijykynällä, tussilla ja vesivärein.

Kotitaloutta

V222109 Helppoja pastaruokia lasten ja aikuisten kanssa

Musiikkia

V221628 Sydämen halauluja -äänihoiva & voima verkkokurssi. Laulaminen on tutkitusti terveellistä kehon ja mielen terveydelle, luo yhteisöllisyyttä ja on ihanaa ja rentouttavaa.

V221724 Pop&jazz -laulun eri tyylit -verkkokurssi. Miten lauletaan ja käytetään ääntä erilaisissa pop-musiikin tyyleissä?

Luonto ja ympäristö

V222000 Retkeily kansallispuistoissa -luento Luennolla esitellään kuvin ja videoin kansallispuistoja ja kerrotaan muun muassa vastuullisesta retkeilystä, retkietiketistä ja jokamiehenoikeuksista.

V222002 Sunnuntaiajelulle! Viikon lopuksi lähdetään leppoisalle sunnuntaiajelulle. Pyöräily on mainio tapa tutustua kaupunkiin ja nähdä sitä hieman tavanomaisesta poikkeavasta näkökulmasta.

V221175 Villiyrtit hyötykäyttöön Kurssilla tutustut lähimaaston villiyrtteihin, saat vinkkejä, miten hyödyntää yleisimpiä villiyrttejämme ruoanlaitossa

Jos et vielä seuraa meitä somessa, liity mukaan!

FACEBOOK:

@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:

@vantaanaikuisopisto

@suomenkurssit_VAO

@vantaan_aipe 

 

Voit ilmoittautua kursseille:

  • Verkossa Ilmonet.fi-palvelussa
  • Soittamalla asiakaspalveluumme 09 8392 4342 (ma–to klo 12–15 pe klo 12–14)

Psst! Nopeuta ilmoittautumista luomalla käyttäjätunnus etukäteen Ilmonetissa.

Tee itsellesi hyvää ja tule Aikuisopiston kursseille!

 

Avainsanat

Kurssit