Target group: Invånare

Vantaa edistää kaupungin asukkaiden hyvinvointia ja asukkaat voivat vaikuttaa kaupungin palveluihin sekä toimintaan monin tavoin.

Scifi, virtuella världar, Lego och skridskoåkning – det finns mycket att göra på höstlovet opens in new window, links to another website

Nyhet

I Vanda infaller skolornas höstlov i år vecka 42, dvs. 17–21.10.2022. Under höstlovsveckan ordnar staden många slags aktiviteter för barn och unga.

Startti-kurser på Vanda vuxenutbildningsinstitut

Innehållssida

Startti-kurser är gratiskurser i finska för invandrare och flyktingar som bor i Vanda.

Information till studenter

Innehållssida

Har institutet semester? Hur behandlas personuppgifter? Kan jag få hjälp med att delta i onlinekursen? Du kan hitta svaret på dessa och många andra frågor här.

Anmälan till kurser

Innehållssida

Det finns inga behörighetskrav för vuxenutbildningskurser, du kan anmäla dig till vilken kurs som helst. Platser fördelas i ordningsföljd för anmälan. Det är också värt att anmäla sig till kön!

Kurser vid vuxenutbildningsinstitut

Innehållssida

På Vanda vuxenutbildningsinstitut kan du studera användbara färdigheter eller hitta nya hobbies. Vi är en folkhögskola som upprätthålls av Vanda stad – varje år ordnar vi cirka 2000 kurser runt om i Vanda.

Utbildning för invandrare

Innehållssida

Vanda vuxenutbildningsinstitut erbjuder finska språkkurser och andra kurser riktade till invandrare. Som invandrare är du självklart välkommen till alla kurser på institutet.

Vantaan Aikuisopisto Etusivu

Startsida

Vi är ett medborgarinstitut som upprätthålls av Vanda stad. Det finns inga behörighetskrav på våra kurser. Hos oss kan du lära dig användbara färdigheter eller upptäcka nya fritidsintressen. Vi anordnar ca 2000 kurser runt om i Vanda varje år.

Säsongen i Pisto-galleriet startar i september

Nyhet

Pisto-galleriet är en utställningslokal i Vanda Vuxenutbildningsinstituts konstcentrum.

Kontaktuppgifter

Innehållssida

I ärenden gällande fakturering, betyg och ändringar i deltagande i kurser ta kontakt med ämnesområdets studiesekreterare. Om du behöver studiehandledning eller mera information om kurser, kontakta den planeringsansvariga läraren.

Grundläggande utbildning för vuxna

Innehållssida

Du kan studera inom den grundläggande utbildningen för vuxna om du inte har gått i skolan i ditt hemland eller i Finland eller om du fortfarande går i skolan. Grundutbildning för vuxna är avsedd för personer över 17 år.