Target group: Invånare

Vanda främjar invånarnas välbefinnande och invånarna kan påverka stadens tjänster och verksamhet på många sätt.

Ansluta till ett Zoom-möte

Innehållssida

Så här går du med i ett Zoom-möte

Ansluta till ett Teams-möte

Innehållssida

Ansluta till ett Teams-möte

Behandling av personuppgifter i Vanda stads nyhetsbrevstjänst

Innehållssida

På den här sidan redogör vi hur era personuppgifter behandlas när ni prenumenerat på Vandas nyhetsbrev från Vandas nyhetsbrevstjänst.

Scifi, virtuella världar, Lego och skridskoåkning – det finns mycket att göra på höstlovet Öppnas i ett nytt fönster, länkar till en annan webbplats

Nyhet

I Vanda infaller skolornas höstlov i år vecka 42, dvs. 17–21.10.2022. Under höstlovsveckan ordnar staden många slags aktiviteter för barn och unga.

Startti-kurser på Vanda vuxenutbildningsinstitut

Innehållssida

Startti-kurser är gratiskurser i finska för invandrare och flyktingar som bor i Vanda.

Information till studenter

Innehållssida

Har institutet semester? Hur behandlas personuppgifter? Kan jag få hjälp med att delta i onlinekursen? Du kan hitta svaret på dessa och många andra frågor här.

Anmälan till kurser

Innehållssida

Det finns inga behörighetskrav för vuxenutbildningskurser, du kan anmäla dig till vilken kurs som helst. Platser fördelas i ordningsföljd för anmälan. Det är också värt att anmäla sig till kön!

Vanda Vuxenutbildningsinstitut framsida

Startsida

Vi är ett medborgarinstitut som upprätthålls av Vanda stad. Det finns inga behörighetskrav på våra kurser. Hos oss kan du lära dig användbara färdigheter eller upptäcka nya fritidsintressen. Vi anordnar ca 2000 kurser runt om i Vanda varje år.

Kurser vid vuxenutbildningsinstitut

Innehållssida

På Vanda vuxenutbildningsinstitut kan du studera användbara färdigheter eller hitta nya hobbies. Vi är en folkhögskola som upprätthålls av Vanda stad – varje år ordnar vi cirka 2000 kurser runt om i Vanda.

Utbildning för invandrare

Innehållssida

Vanda vuxenutbildningsinstitut erbjuder finska språkkurser och andra kurser riktade till invandrare. Som invandrare är du självklart välkommen till alla kurser på institutet.