"Kielten opiskelu etänä on huippu juttu"

Blogi Opistopistoja

Korona siirsi Aikuisopiston kurssit verkkoon.

""

Sisältö

”Kielten opiskelu etänä Vantaan aikuisopistossa on mielestäni aivan huippu juttu. Tunneilla on helppo keskittyä tiiviisti ja kysymysten esittäminen on vähintäänkin yhtä helppoa kuin live-opetuksessa. Opettajan ja pienryhmäläisten puheeseen sekä omaan lausumiseen on helpompaa kiinnittää huomiota silloin, kun ei olla luokkahuoneessa, jossa on käynnissä muitakin keskusteluja. Omat tavarat ovat aina helposti saatavilla, eikä tunnille siirtymiseen mene aikaa, kun linjoille voi hypätä omasta olohuoneesta käsin. On lisäksi loistavaa, että oma sijainti voi muuttua kaupungista ja jopa maasta toiseen ja oppitunnille voi silti ottaa vaivattomasti osaa. Valtava suositus kielten etäopiskelulle!”

”Koronarajoitukset ovat opettaneet meidät olemaan kotona. Tuo taito kannattaa nyt hyödyntää kielten opiskeluun! Kotitehtävien huolellinen teko antaa omaa erityistä riemua ja tyytyväisyyttä. Samoin se, kun taas joskus pääsemme siirtymään takaisin lähiopetukseen, on otettava suurella innolla vastaan.”

Näistä Vantaan aikuisopiston opiskelijoiden ajatuksista huomaa, että etäopiskelussa on omat hyvät puolensa ja siinä taitojaan voi kehittää eri tavoin. Olisiko nyt hyvä hetki hyödyntää rajoitusaikaa etäopiskeluun? Etäopiskelu on paitsi tehokasta, myös hauskaa – oppituntien iloinen, rento tunnelma piristää päivää ja on mukava jakaa yhteisiä mielenkiinnonkohteita muiden kurssikaverien kanssa.

Teksti: Kira Sidorov ja opiskelijat
 

Liittyvät sisällöt

Kaikki kategoriassa Opistopistoja