Ensimmäinen ilmoittautumispäivä lähestyy! -Toukokuun uutiset

Uutinen

Asiasanat

KoulutusAsukkaat

Syksyn kurssit tulevat julki Ilmonet.fi:ssä viimeistään ma 9.5. Isoon osaan kursseista voi ilmoittautua 14.5.2022 alkaen.

Valkovuokkoja metsässä

Tarjolle tulee paljon mielenkiintoista tekemistä syksylle. Kielten kursseja, liikuntaa, musiikkia, käsitöitä ja paljon muuta. Mitä uutta sinä haluaisit oppia ensi syksynä? Tutustu tarjontaan ja löydä uusi lempiharrastuksesi. Valitse oma kurssisi ja ilmoittaudu mukaan! Voit nopeuttaa ilmoittautumista luomalla käyttäjätunnuksen etukäteen Ilmonetissa.

Ilmoittautuminen kursseille aukeaa klo 10. Puhelinpalvelumme ottaa ilmoittautumisia vastaan lauantaina 14.5. klo 10-14 numerossa 09 8392 4342.

Jos suosikkikurssiasi ei nyt kuitenkaan vielä löydy, loput kurssit ovat selattavissa viimeistään 2.6. ja niille ilmoittautuminen alkaa 17.8.

Vielä ehtii osallistua myös kevään tapahtumiin. Älä jää paitsi Opiston pihatapahtumasta. Kukoista ja Kasvata!

Loppukevään tärpit

Toukokuussa alkaa myös vielä useita espanjan lyhytkursseja! Kertaa verbitaivutusta (A2), harjoittele sanojen painotusta (A2-B1) tai keskustele maailman menosta (B2). Katso kaikki espanjan kurssit ja luennot Ilmonetista.

Koko Aikuisopiston tarjonnan löydät tutusti osoitteesta Ilmonet.fi.

Vielä ehdit mukaan kevään tapahtumiin

Kukoista ja Kasvata!- Aikuisopiston pihatapahtuma 14.5. klo 10-14

Tule hakemaan vihreää virtaa opistolta. Kaikille avoin Kukoista ja Kasvata-pihatapahtuma valtaa Opistotalon Tikkurilassa toukokuun 14. päivä. Tarjolla on monipuolista ohjelmaa sekä sisällä että ulkona viherpeukaloille ja koko perheelle. Tapahtumassa voit ilmoittautua myös isolle osalle tulevan syksyn kursseja.

Mietityttääkö jokin asia puutarhanhoidossa? Tarvitsetko apua tai niksejä hyötykasvien kasvattamiseen tai koristekasvien hoitamiseen? Päivystävä puutarhuri vastaa kysymyksiisi koko pihatapahtuman ajan. Lue lisää tapahtumasta verkkosivuiltamme. Tule viettämään mukavaa päivää Aikuisopistolla!

Koko perheen muskarihetki Myyrmäessä 12.5. klo 10

Tuttuja ja uusiakin lastenlauluja ja laululeikkejä lapsille ja lapsenmielisille - koko perheelle. Tapahtuma on suunnattu lapsille yhdessä vanhemman kanssa. Ilmoittaudu mukaan. Vapaa pääsy!

Tanssilavan luona - Eläkeläisten sekakuoron kevätkonsertti 22.5. klo 14

Tervetuloa Vantaan aikuisopiston Eläkeläisten sekakuoron iloiseen kevätkonserttiin Tikkurilan Opistotalolle sunnuntaina 22.5. klo 14 (Lummetie 5) Huom. uusi ajankohta. Ja jos laulut saavat tanssijalan vipattamaan, siitä vaan pistämään jalalla koreasti. Kuoroa johtaa Katja Vepsäläinen. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ohjelma on 10 euroa.

Rekolan sekakuoron 70-vuotisjuhlakonsertti

Rekolan sekakuoro juhlii 70-vuotista taivaltaan juhlakonsertin merkeissä, Havukosken koululla lauantaina 28.5. klo 16. Käsiohjelma 10 €

Automaattinen jonokäsittely käyttöön

Aikuisopistolla otetaan käyttöön automaattinen kurssijonojen käsittely. Kun kurssilta, jolla on jonoa, vapautuu paikka saa jonossa ensimmäinen siitä viestin, jos kurssin alkuun on yli viisi päivää aikaa. Viestin vastaanottajalla on vuorokausi aikaa hyväksyä tarjottu paikka. Tarjouksen voi myös hylätä, jolloin paikkaa tarjotaan heti jonossa seuraavalle. Jos kurssin alkuun on alle viisi päivää, lähtee viesti vapaasta paikasta kaikille jonossa oleville ja ensimmäisenä vastannut saa paikan.

Voit ilmoittautua kursseille:

  • Verkossa Ilmonet.fi-palvelussa
  • Soittamalla asiakaspalveluumme 09 8392 4342 (ma–to klo 12–15 pe klo 12–14)

Psst! Nopeuta ilmoittautumista luomalla käyttäjätunnus etukäteen Ilmonetissa.

Tee itsellesi hyvää ja tule Aikuisopiston kursseille