Aikuisopiston kevään kurssitarjonta on nyt nähtävillä

Uutinen

Asiasanat

Asukkaat

Nyt pääset tutustumaan Aikuisopiston kevään kursseihin Ilmonet.fi-palvelussa.

Ensi kevään kurssit ovat nyt nähtävillä osoitteessa Ilmonet.fi. Tutustu tarjontaan ja löydä itsellesi uusi harrastus. Ilmoittautumaan pääset keskiviikkona 7.12. kello 13 alkaen verkossa tai puhelimitse. Tuttuun tapaan valikoimaa ja kivaa tekemistä on tarjolla laidasta laitaan ympäri Vantaata ja verkossa.

Kirjansidontakurssit tekevät paluun ensi keväänä. Myös paljon toivottu vaateompelun perusteet uutuuskurssi näkee päivänvalon. Löydä mielenrauhaa meditoinnista tai villiinny vihreästä puutarha-aiheisilla kursseilla ja luennoilla.

Kielikurssien laajasta valikoimasta jokainen löytää itselleen jotain. Aloittaisitko nyt japanin kielen opiskelun vai pistäisitkö englannin ja saksan kielen taitosi kuntoon työelämän tarpeisiin? Ota arjen tukiviittomat haltuun tai aktivoi kreikan kielen taitosi keskustelukurssin rennossa ilmapiirissä.

Babybarresta senioribalettiin sekä paljon muuta. Liikunnan kurssit innostavat kaiken ikäisiä liikkumaan. Äijäjoogassa, miesten omassa joogaryhmässä ei aikaisempaa kokemusta tarvita. Vai aloittaisitko sittenkin burleskitanssin?

Joulun tunnelmaa paikan päällä ja verkossa 

Erilaiset konsertit, luennot ja kurssit käynnistävät joulun odotuksen marraskuun loppupuolella. Tule mukaan virittäytymään joulun tunnelmaan.

V222512 Hiljaa, hiljaa Eläkeläisten sekakuoron ja Mieskuoro Oltermannien yhteiskonsertti 3.12. 2022 klo 15.00 Pyhän Laurin kirkko. Ohjelma 10 €. Vapaa pääsy.

V221570 Rytmikästä joulua! -musiikkiryhmien joulujamit  Opiston lauluryhmät ja soitinyhtyeet svengailevat yhdessä ja erikseen joulua kohti la 3.12. kahdessa konsertissa: klo 12 ja 14 Myyringin liikuntasalissa.

V222468 Tulkoon joulu - Eläkeläisten sekakuoron joulukonsertti  Kuoro konsertoi joulun odotuksen tunnelmissa 10.12. klo 15 Vantaan opistotalolla. Ohjelma 10 €. Vapaa pääsy.

V222507 Toivon joulu - Vantaan mieskuoro Vantasian joulukonsertit  7.12. klo 19 Rekolan kirkko ja 9.12. klo 18 ja klo 20 Pyhän Laurin kirkko
Solistina Pyhän Laurin kirkossa sopraano Johanna Takalo. Vapaa pääsy, ohjelma 15 €.

V221613 Joululaulujen syntytarinoita ja historiaa  Tule kuulemaan mielenkiintoisia kuvauksia joululaulujen historiasta. Kuuntelemme esimerkkejä ja halutessamme laulamme myös muutaman laulun. Luento on maksuton.

Joululauluja meiltä ja muualta, Tule virittäytymään joulun tunnelmaan! Tällä kurssilla pääset laulamaan sekä perinteisiä että hieman tuntemattomampia suomalaisia joululauluja. V221526 Myyrmäki V221525 Tikkurila

V221917 Buon Natale - joulunaika Italiassa  Haluatko tietää, miten Italiassa vietetään joulunaikaa? Tule kuuntelemaan, kun italialainen Simone kertoo  joulunajan ruoasta, perinteistä ja tavoista eri puolilla Italiaa! Verkkoluento on maksuton.

V222510 Tonttumuskari B

V221770 *Jouluisia kukkatöitä A 

V221821 *Joulukoristeita oksista

V221336 *Joulupaja  Kurssilla valmistetaan joululahjoja ja –koristeita.

Alkavia kursseja

Uusia kursseja alkaa vielä runsaasti tämän vuoden puolella. Tässä muutamia makupaloja. Koko tarjonnan löydät Ilmonetista.

V222173 Vaatekaappi ojennukseen! Kurssilla käsitellään vaatteiden hankintaan, käyttöön, huoltoon, kiertoon, säilytykseen ja poistoon liittyviä teemoja.

V222489 Ravitsemustietoutta ikääntyneille Maksuton kurssi Opistotalolla.

V221769 Mestarien salaisuudet Kuinka esittävässä maalauksessa tavoitetaan mallin näköisyys?

V221345 Lahja- ja perintöverotuksesta

V222007 Ortodoksinen sukututkimus, verkkokurssi

V221763 Sinivalkoinen viikonloppu - itsenäisyyspäivän kimppuja ja asetelma

V222495 Kosketinsoitinten alkeet – intensiivikurssi

V221350 Joogaa stressinhallintaan, taso I

V222465 Vietnamin kielen esittely

V222145 Japanin kirjoittaminen näppäimistöllä

Runoklubit ja Open mic Tikkurilan kirjastossa 

Runoklubeissa 1.12 ja 15.12. Tikkurilan kirjastossa esiintyvät Vantaan Aikuisopiston kahden sanataideopettajan, Aamu Pulkkisen ja Elina Lahden opiskelijat. He lukevat ääneen kursseilla kirjoittamiaan tekstejä. Kuultavissa on runoja, proosakatkelmia ja muuta sanataidetta.

Myös yleisöllä on mahdollisuus osallistua Open miciin. Voit myös tehdä paikan päällä uutta tekstiä ja esittää sitä. Tai tulla vain kuuntelemaan tekstejä. Tarjolla on pientä purtavaa.

Tapahtumiin ei ole välttämätöntä ilmoittautua etukäteen - voit tulla paikalle myös ilman ilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

Kivistön tulevan kaupunkikulttuurikeskuksen nimiäänestys on ratkennut

Kaupunkikulttuurikeskuksen nimeksi äänestettiin Mosaiikki. Nimi jatkaa Kivistön kiviteemaa. Mosaiikki koostuu yleensä useista pienistä paloista, jotka yhdessä muodostavat kokonaisen kuvan tai teoksen. Näin nimi kuvastaa kaupunkikulttuurikeskuksen monia toimintoja ja yhteistyötä asukkaiden välillä.

Kaupunkikulttuurikeskus Mosaiikki valmistuu uuden kauppakeskus Kiviksen kakkoskerrokseen. Siellä on tiloja muun muassa kirjastolle, nuorisolle, kulttuurille, järjestöille ja tapahtumille. Palvelut on suunniteltu avattavaksi syksyllä 2023.

Jos et vielä seuraa meitä somessa, liity mukaan!

FACEBOOK:

@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:

@vantaanaikuisopisto

@suomenkurssit_VAO

@vantaan_aipe 

 

Voit ilmoittautua kursseille:

  • Verkossa Ilmonet.fi-palvelussa
  • Soittamalla asiakaspalveluumme 09 8392 4342 (ma–to klo 12–15 pe klo 12–14)

Psst! Nopeuta ilmoittautumista luomalla käyttäjätunnus etukäteen Ilmonetissa.

Tee itsellesi hyvää ja tule Aikuisopiston kursseille!