Tule Opisto-opon ohjausvastaanotolle

Artikkeli

Asiasanat

KoulutusAsukkaat

Mikä sinua kiinnostaa ja innostaa? Mitkä ovat vahvuuksiasi ja missä asioissa voisit kehittää itseäsi tavoitteisiisi pääsemiseksi? Älä jää yksin kysymystesi kanssa.

Opisto-opon ohjaukseen voit tulla mieltäsi askarruttavassa, esimerkiksi erilaisissa opiskeluun, ammatinvalintaan tai yleiseen elämänsuunnitteluun liittyvissä asioissa. Ohjaus on tarkoitettu kaikenikäisille ja sopii erilaisia kysymyksiä pohtiville elämäntilanteesta riippumatta. Opisto-opon ohjauksissa tapaat koulutetun opinto- ja uraohjaajan.

Mihin ryhtyisit seuraavaksi? Mitä tekemistä voisit keksiä päiviisi? Millaiseen suuntaan voisit lähteä tutkimaan uusia mahdollisuuksia?

Mikä sinua kiinnostaa ja innostaa? Mikä on päämääräsi, jota kohti haluaisit pyrkiä? Mitkä ovat vahvuuksiasi ja missä asioissa voisit kehittää itseäsi tavoitteisiisi pääsemiseksi?

Mitä ja missä voisit opiskella, ja millaiselle ammattialalle hakeutua? Millaisia mahdollisuuksia uuden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen voisit löytää kansalaisopiston kurssitarjonnasta?

Ohjausta on saatavana ajanvarauksella Vantaan opistotalolla (Lummetie 5), sekä Teamsin tai puhelimen välityksellä. Ohjaukset ovat pääsääntöisesti torstaisin klo 15-18 välisenä aikana, ja voit varata henkilökohtaisen max. 45 minuutin aikasi sähköpostitse osoitteesta jenni.jakku@vantaa.fi tai puhelimitse numerosta 0405340608 (jätä tarvittaessa viesti).

Opisto-opo päivystää myös non-stop -periaatteella Vantaan kaupungin ohjaus- ja neuvontapisteissä:

Vantaan kaupungin työllisyyspalveluiden neuvonnassa (Vernissakatu 1)
torstaisin 2.3., 13.4. ja 4.5. klo 12-15

Vantaan Ohjaamossa (alle 30-vuotiaille, Lummetie 2 b C)
perjantaisin 10.3., 26.5. ja 2.6. klo 12-16

Älä jää yksin kysymystesi kanssa - tule rohkeasti opisto-opon ohjaukseen pohtimaan yhdessä erilaisia vaihtoehtoja!

Avainsanat

Neuvonta