Etikett: Studier

Starttikurssit Vantaan aikuisopistossa

Innehållssida

Startti-koulutuksen kurssit ovat ilmaisia suomen kielen kursseja Vantaalla asuville maahanmuuttajille ja pakolaisille.

Tietoa opiskelijoille

Innehållssida

Pitääkö opisto lomaa? Miten henkilötietoja käsitellään? Missä voin pysäköidä? Saanko apua verkkokurssille osallistumiseen? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen täältä.

Anmälan till kurser

Innehållssida

Aikuisopiston kursseille ei ole pääsyvaatimuksia, vaan voit ilmoittautua mille tahansa kurssille. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös jonoon kannattaa ilmoittautua!

Utbildning för invandrare

Innehållssida

Vantaan aikuisopistossa on tarjolla suomen kielen kursseja sekä muita maahanmuuttajille suunnattuja kursseja. Maahanmuuttajana olet tietysti tervetullut opiston kaikille kursseille.

Grundläggande utbildning för vuxna

Innehållssida

Aikuisten perusopetuksessa voi opiskella, jos ei ole käynyt koulua omassa maassa tai Suomessa tai jos koulu on vielä kesken. Aikuisten perusopetus on tarkoitettu yli 17-vuotiaille.

Kontaktuppgifter

Innehållssida

I ärenden gällande fakturering, betyg och ändringar i deltagande i kurser ta kontakt med ämnesområdets studiesekreterare. Om du behöver studiehandledning eller mera information om kurser, kontakta den planeringsansvariga läraren.

Aikuisopiston kurssit

Innehållssida

Vantaan aikuisopistossa voit opiskella hyödyllisiä taitoja tai löytää uusia harrastuksia. Olemme Vantaan kaupungin ylläpitämä kansalaisopisto – vuosittain järjestämme n. 2000 kurssia ympäri Vantaata.

Vantaan Aikuisopisto Etusivu

Startsida

Olemme Vantaan kaupungin ylläpitämä kansalaisopisto. Kursseillemme ei ole pääsyvaatimuksia. Meillä voit opiskella hyödyllisiä taitoja tai löytää uusia vapaa-ajan harrastuksia. Järjestämme vuosittain n. 2000 kurssia ympäri Vantaata.

Vanda vuxenutbildningsinstitut, Myyrinki

Verksamhetsställe
Myrbacka storområde