Energiaa syksyyn Aikuisopistolta!

Uutinen

Asiasanat

KoulutusKulttuuriAsukkaat

Onko virta vähissä? Tule lataamaan akkusi Aikuisopiston kursseille. Tarjolla on energiaa ja hyvää mieltä pimenevään syksyyn.

Iltojen pimetessä on hyvä suunnata opistolle oman rakkaan harrastuksen tai täysin uuden sellaisen pariin. Hae energiaa liikunnasta tai uppoudu vaikka taiteen ja kulttuurin historiaan. Syksyn aikana on tarjolla myös koko perheelle suunnattua hauskaa tekemistä.

Koko tarjonnan löydät tutusti osoitteesta ilmonet.fi. Kokeile vaikka Äkkilähtö-toimintoa, jolloin Ilmonet näyttää sinulle kurssit, jotka alkavat seuraavan kahden viikon aikana. Paikka-haun avulla saat näkyviin, oman asuinalueesi kurssit. Valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan.

 

Liikettä kehoon ja mieleen

Pistä jalalla koreasti tai rauhoitu joogan äärellä. Vielä alkaa monta liikunnankurssia, joista valita itselleen mieluinen. Tule nauttimaan liikkeestä, mukavasta yhdessä tekemisestä ja hyvästä olosta Aikuisopistolle. Tässä muutamia esimerkkejä. Koko tarjonnan löydät Ilmonetista.

V222149 Rocket yoga, taso II-III

V221677 Senioribaletti

V221532 *Flamenco alkeet

V221439 Muistijooga loppusyksy, taso IV

222374 Hyvinvointikurssi

V221805 Vannetanssi, alkeet ja alkeisjatko

Monipuolisesta luentotarjonnastamme löytyy herkkupaloja taiteen ja kulttuurihistorian nälkään. Tutustu venäläiseen taiteeseen tai vaikka kiinalaiseen populaarikulttuuriin.

Opi uutta kielten lyhytkursseilla

Ilahduta itseäsi oppimalla uutta tai virkistämällä vanhoja taitoja! Loka-joulukuussa alkaa useita kielten lyhytkursseja. Työelämän saksaa, portugalin kuuntelua, ranskan alkeiden kertausta, keskustelua englanniksi, arabian tai espanjan alkeita... Valinnanvaraa on! Kursseja on sekä lähi- että etäopetuksena. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan.

Pisto-galleriassa esillä Satu Puntin maalauksia 

Pisto-gallerian syyskausi etenee, kun esillä on Satu Puntin Valon aika-näyttely.

”Minulle valo on tärkeä elementti. Sysäys maalaamiseeni lähtee valon läsnäolosta. Sen väreilystä. Leikistä pinnoilla. Olen tutkinut valon olemusta vuodesta 1996, jolloin aloitin öljyvärimaalauksen ja valokuvaamisen. Minua kiehtoo se, miten valo piirtää kohteen näkyviin, miten se saa värit sykähtämään ja hehkumaan. Varjo valon vastakohtana tuo esiin, korostaa valoa. Kuin elämässäkin tunteelliset, onnelliset kauniit hetket korostuvat ja saavat sydämen iloitsemaan käytyjen varjoisten, synkkien vaiheiden jälkeen. Ilman toista ei olisi kumpaakaan.

Esittelen tässä näyttelyssä kaksi sarjaa, valon läsnäoloa asetelmien kautta tutkien näkyvää ja luonnossa olevan valon ilmentymää puissa ja sisäistä tunnemaailmaa ilmaisemalla värien kautta.”

Valon aika-näyttely Pisto-galleriassa 26.9.–14.10.2022. Lummetie 4, Tikkurila. Vapaa pääsy.

Koko syksyn näyttelyaikataulun löydät verkkosivuiltamme.

Jos et vielä seuraa meitä somessa, liity mukaan!

FACEBOOK:

@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:

@vantaanaikuisopisto

@suomenkurssit_VAO

@vantaan_aipe 

Voit ilmoittautua kursseille:

  • Verkossa Ilmonet.fi-palvelussa
  • Soittamalla asiakaspalveluumme 09 8392 4342 (ma–to klo 12–15 pe klo 12–14)

Tee itsellesi hyvää ja tule Aikuisopiston kursseille!